Hügieeninõuetele vastavus

Rümba hügieeninõuetele vastavus on väga oluline liha ja lihatoodete säilivuse seisukohalt. See oleneb tootmise üldisest hügieenilisest tasemest, tööliste väljaõppest jne.

Rümba hügieeninõuetele vastavus oleneb tootmise üldisest hügieenilisest tasemest, tööliste väljaõppest jne (A. Tänavots)

Joonis. Rümba hügieeninõuetele vastavus oleneb tootmise üldisest hügieenilisest tasemest, tööliste väljaõppest jne (A. Tänavots)

Lihakehade algtöötlemisel on kriitilisteks etappideks, mille puhul on rümba saastamise oht kõige suurem: veretustamine, nülgimine ja siseelundite eemaldamine.

Lihakehade algtöötlemise kvaliteet mõjutab oluliselt rümba hügieenilist seisukorda (A. Tänavots) Lihakehade algtöötlemise kvaliteet mõjutab oluliselt rümba hügieenilist seisukorda (A. Tänavots)
Joonis. Lihakehade algtöötlemise kvaliteet mõjutab oluliselt rümba hügieenilist seisukorda (A. Tänavots)